Friday, 10 February 2012

Senyum :)

Assalamualaikum Kawan-kawan , Today ayiz nak bercerita serba sedikit pasal aktiviti hari nie :)
Hari nie ayiz amik cuti di Rtm sebab nak g kolej , yelah nak dekat dah kan tarikh habis Latihan industri , tp macam-macam lagi x Buat . hehehe . tp today niat nak amik SIJIL KEMAHIRAN MALAYSIA , hahah banyak onak dan duri kot nak buat sijil tu , tp akhirnya bila dah terima tadi. rasa happy sangad-sangad :) hehehe ini adalah skm yang ayiz cakap-cakapkan tadi :)

Yeahh Sijil kemahiran tahap 1 ,2 & 3 :D

Nak tunggu dapat DIPLOMA lambat ag , so dapat sijil nie pun dah rasa gembira sangad2 , then ayiz g bahagian Hep dan amik voucher ! hahahahahaha BAGUS toy kolej nie macam-macam nak kasi :D last2 die kasi 2 voucher untuk 1 orang pelajar ke Bukit Gambang Water Park :D

So lepas nie , ayiz akan bz sangad sebab banyak sangad nak buat kerja ! erhhhh ! Bukan senang nak berjaya dan bukan senang nak dapat kecapi kesenangan , so kita kenelah Improve hidup kita juga ! Insyallah semuanya akan berjalan dengan lancar . :)

Sekian Terima Kasih ! Peace ! 
Hahahahah :DD

No comments:

Post a Comment