Saturday, 21 January 2012

T.T

AssalamualaikumWarahmatullahHiwabarokatuh ,
Kenapa rasa sunyi jer bila awak x de baby ? :'(
Kenapa rasa nak awak slalu ? Kenapa rasa nak manje Selalu ? >.<
Awak curi hati kita ye ? Awak da buat saya in love dengan awak ya ? :'(
Mata saya dah nak berair. Hahaha ! awak wat saya terasa kenapa?
Awak tau nak pujuk saya susah :'( saya merajuk x beerti saya benci awak !
Saya x pernah marah awk , Hummm saya sedar saya x layak untuk awak.. tp saya dah cuba yang terbaik :'(
Saya maafkan awak , x tau la andai ini kali terakhir saya nampak awak :')
Saya suke buat icon >.< :) ^_^ :( Sebab semua tu melambangkan emosi saya now .! erhhh

Td saya usya Fb awak ! Die tulis nie " The page you requested was not found. "


T.T (!)






Wednesday, 18 January 2012

Skype with baby intan nur khaleeda :}

AssalamualaikumWarahmatullahHiwabarokatuh To all muslim reader :) 
Lame da kan x upload new story ? ayayay :D biasa la , x de masa lah nak berblog sejak practical nim . 
By the way , malam td , skype ngan my baby cik Intan Nur Khaleeda , sweetkan nama dia ? Lolx! 
bila tengok die dah melting sanad2 da hahah ! 


Comel kan ? x sedar pun bila cik intan tu amik gambar , hahaha tau tau dah ade :) 
I love you baby , hope kita always bersama x kira la what happen kan ? ^_^ saya happy dengan kamu sayang. senyuman kamuu , air muke kamu , mata kamu , hidung kamu ! semua la ! Love sanad2! 

Heee. hope one day ! dapat meet :') Miss you xoxo !! 

P/s: Jikalau sayng seseorang , jangan memilih dan terimalah seadanya kerana andai kita menilai , seumpama kita menilai sesuatu ciptaan Allah , dan amad la berdosa besar kita mencaci . sedangkan kita duduk di dunia pun atas ciptaannya :') 


Coretan ikhlas dari hati : Ayiz ^_^