Saturday, 11 February 2012

Pagi sabtu yang Bising :D

Assalamulaikum Kawan-kawan , Hari nie ayiz nak shared something pasal cerita pagi td , hehe . Pagi td ayiz dengar bunyi bising kat luar malas la nak care kenapa , Ayiz pun last2 dah fade up so kuar jugax la , try ar g tandas dan basuh muke , tibe-tibe air x de aik pelik , ayiz pun mule la kuar and tengok ape yang kecoh2 kat luar. laaahh rupenya paip bocor betol2 dekat tingkat bawah . nasib baikla duduk tingkat 1 kalau x? air dah masuk rumah . hehehehehe .

Bayangkan Tar tu dah jadi macam span lembutnyer sebab air dah mendap dalam tanah :P ayiz sempat lompat sekali hahahah . memang lembut hjihihihih . 


Waktu nie dia dah nak korek2 dah tempat paip pecah tu . esh esh sepanjang 4 tahun duk sini , nie la 1 time betol2 depan Flat pecah , susah hati. air x de , nak kencing pun susah . hihihi


Dalam kan die korek ? Hahahaha dah macam lubang kubur je ! hahahahaha! tp JBA buat kerja cepat ,dalam 30 minit semua dah settel . Thx Jba kembalikan Air kepada penduduk flat  Lepas je dieorang baiki baru lah boleh g mandi , haha tuh la bangun lambat lagi , kalau bangun awal dah boleh mandi :D hehehe!

Sharing is caring , tq sudi ,membaca :DD

No comments:

Post a Comment