Saturday, 31 December 2011

Hey 1/1/2012 :)

AssalamualaikumWarahmatullaHiwabarokatuh To all reader especially for the muslim ^_^\
Lama dah x mengarut-ngarut di blog ayiz , cam ne korang semua ? Sihat x? Oh ya sekarang ni musim tengkujuh , so jaga diri ya ? jangan main hujan n always take care ! Yay , pejam celik pejam celik , akhirnya 2012 menjelma !
Macam-macam yang berlaku pada tahun 2011 kta lupakan dan mulakan hidup baru ! yay rasa bersemangat untuk teruskan hidup ini ! :D weewitss . Oh ya , azam tahun ne x ade la segempak mana pon , just nak cukupkan solat 5 waktu je , yelahh , bz kerja , bz praktikal ! Huhuhuhuhu sampai lalai dengan bende wajib tu ^_^ Hahahahha ! Doa-doakan la ye ayiz dapat sempurnakan impian ayiz tu . Lagi 3month lebih sebelum tamat praktikal ! arhhhhhh memang pack sungguh jadual tahun nie , sorry ye kawan-kawan , saya memang x de masa lansung nak hangout ! lepas habis blajar kita kembali aktif ya :P So untuk pelajar2 sekolah dan adik2 yang still bersekolah , prepare la ape yang patot. Sekolah nak buka ! jangan malas2 :P Hee~ arhh today hari yang amad penad sangat2 :P jumpe lagi di coretan akan datang ya ! Peace! 

No comments:

Post a Comment